Udtalelser

 

Nakkesmerter

Selv om der ikke var hjælp at hente ved læge eller neurolog, så gav Rune aldrig op.

Jeg har haft et langt arbejdsliv på kontor, og dermed mange år bag computerskærmen. I 2013 fik jeg smerter i nakken i sådan en grad, at jeg blev sendt til scanning og var igennem et forløb med læge og neurolog. Jeg fik efterfølgende at vide, at der ikke var så meget at gøre ved det, men blev anbefalet, at tage kontakt til Rune, for at se om en behandling kunne hjælpe. På det tidspunkt havde jeg meget stærke smerter, som lå på 10 ud af en skala fra 0-10.

Efter en grundig udredning gik Rune i gang med at behandle. Han brugte en del forskellige behandlingsmetoder, såsom mobilisering, akupunktur, massage, og ikke mindst øvelser, netop for at finde den rette behandling som ville virke på mig. Smerterne fortog sig støt og roligt, og i dag er jeg på niveau 2 ud af skalaen.

Selv om der ikke var hjælp at hente ved læge eller neurolog, så gav Rune aldrig op. Han har givet mig mulighed for at leve et liv, næsten uden smerter. Jeg kan kun varmt anbefale Rune som behandler. Han er fantastisk dygtig til sit arbejde, og så den opmærksomhed og fokus han har på det enkelte menneske. Jeg er glad for, at det netop var Rune jeg fik som behandler.

Venlig hilsen

Helle Bøgehave, 63 år, Aarhus

Rejsen værd

Rune er dygtig til at forstå mine behov

Jeg kører gerne fra Christiansfeld til Århus for at blive behandlet hos Rune. 

Jeg har prøvet mange behandlere i min tid, og jeg er yderst tilfreds med Runes behandling, både rent fagligt, men ligeledes er han dygtig til at forstå mine behov.

Han giver sig tid og er yderst grundig i sit arbejde.

 

Morten Andersen, 25 år, Christiansfeld

 

Konstante rygsmerter begrænsede min hverdag

Rune Gosmer har været et vendepunkt i mit liv

Da jeg for knap et år siden startede hos Rune, havde jeg gået længe med meget kraftige, konstante rygsmerter, som overskyggede og begrænsede min hverdag, og som fyldte mig med sorg. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg hos Rune allerede fra start blev mødt af en alvor for, hvad jeg stod i og en forståelse for, at det var altafgørende for mig, at der begyndte at ske fremskridt. Udover sin faglige dygtighed, brede viden og erfaringer, er Rune et menneske, som er utrolig rummelig og som giver plads til og anerkender, at smerte suger overskud og håb ud af dig. Rune formår gennem sin brede palet af kompetencer at vise entusiasme og en tro på, at tingene bliver bedre – og du kan altid være sikker på, at han er oprigtig interesseret i at se fremskridt hos dig.

Hos Rune har jeg altid følt mig set og hørt og haft en oplevelse af, at der er lagt tid og energi i netop min problemstilling. Det er en helt særlig og meget rar følelse af, at der bliver lyttet til det, du står i lige nu, med alt omkring dig. Det kan mærkes ved, at der ikke blot tilbydes forskellige øvelser, men at hele forløbet tilpasses sådan, at det passer ind i den hverdag, du figurerer i. På den måde er det tydeligt, at Rune lægger vægt på, at det vi arbejder med og begiver os ud i, skal give mening for mig. Hos Rune Gosmer er man derfor mere end et menneske i smerte eller genoptræning. Rune bidrager med en realistisk sans for, hvad der kan lade sig gøre samt et perspektiv på hvor du startede, og en retning for hvor du gerne vil nå hen.

Min taknemmelighed for, hvad Rune har gjort og gør for mig i mit liv er enorm.

Emilie Johannessen, 23 år, Aarhus

Knæsmerter 

Behandlingsmulighederne var udtømte, men med Runes hjælp kunne jeg sige farvel til stokken

En 20 år gammel knæskade førte til mange år med gangbesvær, krykkestok og stærk smertestillende medicin. Efter 7 MR-scanninger og en kikkertoperation stadig ingen diagnose og besked fra lægerne at mulighederne var udtømte og jeg aldrig ville komme til at gå normalt igen. Var i fysioterapeutisk behandling og trænede i hele forløbet uden bedring af knæproblematikken.

Efter ca. 8 måneder med Rune som superdygtig og ekstremt opmærksom behandler, træner og sparringspartner kunne jeg sige farvel til stokken. En kæmpe forandring af mit liv og en vild rejse mentalt. Med sin faglige viden, dygtige hænder og stor empati har Rune været en uvurderlig støtte hele vejen. De varmeste anbefalinger herfra!

Bente H. Rasmussen, 59 år, Aarhus

Slidskade i ryggen 

Rune har lært mig øvelser, der har fokus på hvordan jeg kan bruge min krop og styrke den i mit daglige arbejde, så jeg kan arbejde mange år endnu.

Det første møde med Rune var meget anderledes, end de gange jeg ellers har været i hænderne på en fysioterapeut.

Rune lyttede til mig og min historie, bagefter gjorde han noget jeg aldrig havde prøvet før. Han afprøvede min ryg. Han stillede sig bag mig og ved min side og hjalp mig til, at vise hvor meget og hvor lidt jeg kunne bevæge mig.

Denne oplevelse af at blive set som en hel person, og ikke bare en skade, var det helt afgørende faktum til, at jeg kontaktede Rune igen, da den fysioterapeut jeg ellers var blevet overdraget til, ikke formåede, at finde en behandling og træning der gav fremskridt.

Jeg har nu været i behandling/træning ved Gosmer fysioterapi i næsten 5 mdr. I starten var det behandling af både massage og akupunktur, samt så øvelser til hjemme-træning.

Efter jeg er blevet raskmeldt og er kommet helt tilbage på mit job som vuggestuepædagog, har jeg valgt at tage et forløb af 10 gange 1 times individuel træning 2 gange om ugen med Rune.

I denne træning har Rune lavet øvelser til mig, som gør, at jeg bliver styrket i min ryg, der hvor jeg har en slidskade.

Ydermere er det øvelser, der har fokus på hvordan jeg skal gebærde mig og bruge min krop og styrke i mit daglige arbejde, så jeg kan arbejde mange år endnu.

Jeg kan i mit arbejde og min dagligdag mærke, at kroppen er begyndt at huske de justeringer Rune giver mig, så jeg ikke bliver så træt og får ondt. Dette er helt fantastisk og jeg er ikke længere så bange for om kroppen holder til mit arbejde.

Jeg har Rune at takke for dette og kan kun give Gosmer fysioterapi mine varmeste anbefalinger.  

Kristina Foldager, 41 år, Aarhus

Gosmerfys-17.jpg
Gosmerfys-19.jpg
Gosmerfys-11.jpg
Gosmerfys-13.jpg