Fysioterapi

For dig der har brug for smertelindring og bevægelsesfrihed

Jeg er uddannet Muskuloskeletal Fysioterapeut (Dip. MPT). Det betyder, at jeg, foruden min uddannelse som fysioterapeut, også har taget en højt specialiseret og internationalt godkendt efteruddannelse indenfor diagnostik og behandling af bevægeapparatet. Desuden har jeg otte års erfaring i klinisk praksis.

Muskuloskeletal Fysioterapi (Dip. MPT)

Jeg har specialiseret mig i at undersøge, diagnosticere og behandle problemer i "bevægeapparatet", dvs. ryg, nakke, arme og ben, men også i at undersøge, diagnosticere og behandle muskler, nerver og bindevæv, som sørger for, at vi kan bevæge os uden smerter. Desuden har jeg tilegnet mig vigtig viden om forskellige smertemekanismer som akutte smerter, langvarige smerter og smerter, som stammer fra selve nervesystemet (DSMF).

 

Hvis du har ondt, kan jeg finde frem til, hvilket område problemet sidder i. Jeg kan behandle dine led og muskler med bestemte håndgreb og give dig grundig instruktion i relevante øvelser, samt lave en genoptræningsplan, der tilpasses dig og din krop. Jeg kan også undersøge hvordan din ryg, led, muskler og nerver fungerer i sammenhæng med den måde, du håndterer smerter på.   

 

 

Personlig Fysioterapi​

For mig, er fysioterapi ikke bare et arbejde, men en del af den jeg er. Jeg har simpelthen brug for, at kunne give dig de bedste betingelser for fysioterapeutisk behandling og derfor har jeg startet min egen virksomhed, Gosmer Fysioterapi. Her anvender jeg blandt andet konceptet ”Personlig Fysioterapi”, som både består af manuel behandling og træning. Det betyder, at jeg kan bruge mere tid med dig og levere fysioterapi på et kvalitetsniveau jeg kan stå inde for.

Jeg ved, at mine klienter er hele mennesker, som er en del af et liv, der hele tiden forandrer sig og derfor er det vigtigt, at jeg kan være med dig hele vejen igennem dit forløb. Vi laver selvfølgelig en plan for forløbet, men hver gang vi mødes skal der være mulighed for at kunne navigere og gøre det der giver bedst mening for dig i dit liv – hver gang vi mødes. Måske var planen en fælles træningssession, men dagen bringer, at det er mere relevant med en smertelindrende behandling – så gør vi det.

Succeskriteriet er, at du skal gå hjem med meningsfuld og værdifuld viden, øvelser, redskaber til smertehåndtering og/eller smertelindring hver gang du har fået personlig fysioterapi hos mig. Du skal have noget for dit slid og dine penge og det kan jeg bedst give dig med personlig fysioterapi.

Det kan du forvente:

Første konsultation:

 

God tid:

Jeg bruger altid god tid til første konsultation.

 

Forventningsafstemning

Det er vigtigt, at vi investerer tid i en afklarende samtale så dine ønsker og behov skaber retning for vores samarbejde.

 

Undersøgelse

En grundig fysioterapeutisk undersøgelse.

 

Diagnose

Jeg stiller en diagnose på baggrund af undersøgelsen og vores samtale.

 

Prognose

Jeg skræddersyer et forløb som passer lige nøjagtigt til dig og jeg hjælper dig - hele vejen til mål. Jeg tilpasser naturligvis forløbet undervejs.

 

 

FORLØB:

 

Patientuddannelse

Jeg klæder dig på med viden om smerter og din skade så du får forståelse for din problematik og for hvordan du kan teste effekten af en bred vifte redskaber i dagligdagen – et ad gangen.

 

Tilpasning

Jeg tilpasser både behandlingen til din udviklingsproces og til dit behov hver gang vi mødes.

 

Manuel behandling

Jeg anvender ofte mobiliserings- manipulations- og massageteknikker til at understøtte forløbet.

 

Akupunktur

Det kan også være relevant at anvende akupunktur til afspænding og smertelindring.

 

Træning

Hovedformålet med forløbet er at maksimere din bevægelsesfrihed. Derfor er det et væsentligt element, at du er aktiv deltager i et handlingsforløb, frem for passiv modtager af behandling.

Jeg har stor erfaring med at anvende både styrke-, stabilitets- og mobilitetstræning, som selvfølgelig tilpasses dine behov. Vi har mulighed for at anvende flere forskellige træningsredskaber til at styrke kroppen og øge din bevægelsesfrihed: TRX/slyngetræning, træningsbolde, fri-vægte, kettlebells, elastikker og egen kropsvægt.

 

Du når i mål

Når du kommer hos mig kan jeg garantere, at jeg hjælper dig i mål. Jeg har et stort netværk af fysioterapeuter og andre behandlere med specialviden så hvis det er relevant anbefaler jeg dig at opsøge en af dem. Det vigtige er at dit problem løses så hurtigt og smertefrit som muligt – og jeg står klar til at hjælpe dig så længe du ønsker det.

 

Kristine.jpg

"Gennem mit lange sygeforløb med ryggen, endte jeg ved Rune. Det første møde var meget anderledes, end de gange jeg ellers har været i hænderne på en fysioterapeut. Jeg kan i mit arbejde og i min dagligdag mærke, at kroppen er begyndt at huske de justeringer Rune giver mig, så jeg ikke bliver så træt og får ondt. Dette er helt fantastisk og jeg er ikke længere så bange for om kroppen holder til mit arbejde. Jeg har Rune at takke for dette og kan give Gosmer Fysioterapi mine varmeste anbefalinger"

- Kristina Foldager, 41 år

sofie 1, lys.jpg

 Jeg har hjulpet Sofie med personlig fysioterapi længe før hun blev mor og se hende lige nu: Trods langvarige smerter med skulderskade og piskesmæld holder hun fast i sin træning sammen med hendes datter fordi hun oplever det giver livskvalitet, øger bevægelsesfriheden og giver mening for hende! Det kræver viljestyrke og er noget jeg virkelig beundrer.

Jeg elsker når huset summer af liv og jeg tager mig godt af hele familien uden ekstra beregning. For den slags er da virkelig fysioterapi med mening.