Akupunktur

For dig, der har brug for smertelindring, afspænding og bedre nattesøvn.

Jeg er først og fremmest fysioterapeut, men jeg har stor glæde af, at anvende akupunktur som et af mange redskaber til smertelindring når det giver mening.

 

Den type akupunktur du kan få hos mig, er baseret på vestlig akupunktur- og smerteteori, som jeg har tilegnet mig via Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi. Gennem de sidste fem år har jeg anvendt akupunktur som behandlingsmetode til at hjælpe mine klienter med smertelindring, afspænding, bedre bevægelighed og bedre nattesøvn.

Typiske lidelser som akupunkturen kan lindre:

  • Smerter i muskler og led

  • Migræne

  • Spændingshovedpine

  • Søvnproblemer

  • Hyperemesis gravidarum (svangerskabskvalme)

  • Kvalme, hedeture og andre gener forbundet med kræft.

 

Akupunkturen foregår ved, at jeg stikker tynde nåle nogle få millimeter ind i din hud og op til nogle centimeter ind i dine muskler. Oftest beskriver mine klienter følelsen som summende, let ømhed eller trykkende. Nålene stimulerer nerverne og øger blodtilstrømningen. Det er også denne stimulering, som kan få kroppen til at udskille smertelindrende hormoner.

 

Du kan være helt tryg hos mig, idet jeg både er rutineret og kompetent, qua min viden om og erfaring med akupunktur. Generelt er der ingen bivirkninger ved behandlingerne så du har alt at vinde og intet at tabe. Det skal dog nævnes, at det er normalt at blive træt og/eller at opleve en kortvarig opblussen af symptomer umiddelbart efter behandlingen. Derfor er det en god idé at afsætte tid til et hvil efterfølgende.

 

Gosmerfys-18.jpg